Michel Vaillant
Album 4: Tocht door de nacht

De hulp van Michel Vaillant wordt ingeroepen door diens oom Benjamin. Benjamin heeft een transportfirma en de zoon van een overleden chauffeur dreigt op het slechte pad te geraken. Benjamin beloofde op het sterfbed van zijn chauffeur om voor de jongen te zorgen. De knaap van 15 gaat nu voor de concurrentie werken en Ben begint zijn greep op de rebel te verliezen.

Michel en zijn vriend Steve reizen af naar Marseille om in te spreken op de jongen maar deze blijkt stevig in de greep te zitten van diens veel oudere vriend en tevens de zoon van de directeur van Ben zijn concurrent. Als Yves de toestemming krijgt van zijn moeder om bijrijder te worden van Jules, een voormalig chauffeur van Benjamin lijkt de zaak onder controle.

Yves voelt zich goed onder de vleugels van Jules maar ze beseffen niet dat hun baas hun mee aan het meeslepen is een een grote smokkelaktie. Ze vervoeren zonder dat ze het weten vals geld en wapens en wanneer ze er achter komen kan Yves maar net uit hun handen blijfen. Aan Michel Vaillant nu om de oude Jules te bevrijden en de bende te ontmaskeren.

Ontdek hier het volledige verhaal