Gil St. André

Gil Saint-André heeft alles om gelukkig te zijn. Een fantastische vrouw, een schattige dochter, een luxueus huis, een droomjob en meer dan genoeg geld. Maar zijn vrouw verdwijnt op mysterieuze wijze. De politie toont in het begin amper interesse in de zaak, waardoor Gil het recht in eigen handen neemt en zelf een onderzoek instelt. Hierbij ontpopt hij zich als een ware James Bond.

 
Djida

Djida is een stagaire bij de Franse politie. Ze is van Noord-Afrikaanse afkomst en is zeer ambitieus. Ze schopt het tot agente bij de Franse Gerechtelijke Politie en gaat undercover om de vrouw van Gil St-André terug te vinden. Ze is heimelijk verliefd op Gil en heeft het zeer moeilijk om dat te verbergen.

 
Kapitein Fourrier

Fourrier is het standaard voorbeeld van de norse flik met het hart op de goede plek. Officieel kan hij Gil niet helpen maar hij zet een hele operatie in om de zoektocht naar Sylvia te ondersteunen.

 
Sylvia St. André

Sylvia is de mooie vrouw van Gil. Ze wordt ontvoerd en gaandeweg komt aan het licht dat ze vele geheimen met zich mee draagt. Vele van deze geheimen draaien rond haar mysterieuse tweelings zuster waarvan haar man het bestaan niet kende.