1. Deel 1

Titel in originele taal: Tôme 1
ISBN-nummer: 978-9085-52063-4
Eerste druk: 2009
Uitgeverij: Saga Uitgaven
Tekenaar: Chetville
Scenarist: Stephen Desberg

Wanneer Sienna vroeger terugkeert van een geheime missie in Bolivia, betrapt ze haar man, Charles Mandeville, in bed met haar oude studiegenote Gabrielle Chevalier. In plaats van haar te confronteren gaat ze weg om de vrouw later in haar appartement te confronteren met de ontrouw. Het komt tot een gevecht zonder winnaar. Als Sienna later die nacht terug op weg naar huis rijdt, krijgt ze een nieuwe opdracht van de CIA. Ze moet iemand uit de weg ruimen. Ze vervult haar taak en gaat dan terug naar huis.

De volgende ochtend krijgt Charles te horen dat Roberto Solis is overleden. Roberto was de decaan van de Yale universiteit Roberto was reeds decaan toen Charles, Gabrielle en Sienna er studeerden. Roberto stimuleerde Sienna in haar beroep als financieel consulente en Gabrielle werd onder zijn advies juriste. Heel de universiteit is in rouw maar de begrafenis van de geliefde decaan wordt verstoord door aanhangers van "Skulls & Bones", een organisatie die het doen en laten van de leden van de universiteit heel goed blijkt te kennen. Charles vraagt hen met drang om te vertrekken en onder het goedkeurend oog van de massa druipen de jonge mannen af. Zijn optreden levert Charles een nominatie op als nieuwe decaan van de universiteit.

Ondertussen heeft Ira, de assistente van Roberto Solis contact opgenomen met Gabrielle. De vrouw is ervan overtuigd dat haar werkgever geen natuurlijke dood is gestorven en vraagt de advocate om een onderzoek in te stellen. Gezien haar goede relatie met de man stemt Gabrielle in. Die avond nog trekt ze naar de universiteit waar ze dezelfde mannen van "Skulls & Bones" het kantoor van Solis overhoop ziet halen. Naar wat zijn zoek? Ze gaat een verdieping hoger naar het geheime kantoor van de decaan en bij het doorzoeken vindt ze bewijzen van dubieuze financiele transacties naar Zuid-Amerika. Voor ze verder kan graven wordt ze ondekt door de mannen van "Skulls & Bones" en kan ter nauwer nood ontsnappen uit hun handen.

Diezelfde avond is Sienna haar man gevolgd naar een vergadering. Ze verdenkt hem wederom van overspel maar Charles heeft een ontmoeting met de ultra conservatieve dominee Knight. Ze druipt af maar wordt herkend door de assistente van de dominee die haar probeert van de weg te maaien. Het draait echter net anderom uit en Laurie knalt op vrachtwagen. Net voordat ze in een coma zakt weet ze Sienna te vragen hoe Solis is gestorven. Sienna begint na te denken en ze verdenkt zichzelf ervan Solis vermoord te hebben zonder te weten wie haar doel eigenlijk was. Waarom zou de CIA haar de opdracht geven om de decaan van een beroemde universiteit te vermoorden. Ze is er al snel achter dat iemand zich had voorgedaan als haar CIA contact en haar een valse opdracht heeft gegeven.

Solis werd vermoord in het Heritage Hotel en Gabrielle zet haar onderzoek verder. Bij het bekijken van de camerabeelden ziet ze Sienna opduiken. Ze herkent haar studiegenote onmiddellijk. Het is al laat en Gabrielle besluit een kamer te boeken. De gedachte dat Sienna haar mentor heeft vermoord spookt door haar hoofd en ze vraagt zich af waarom. Dan wordt er op de deur geklopt en wordt ze verrast door Alexander, de loopjongen van "Skulls & Bones". Hij trekt een wapen en net op het moment dat hij de trekker wil overhalen duikt Sienna op. Ze twijfelt niet en schiet de jonge man neer. Sienna legt uit wat er is gebeurd en samen besluiten ze op zoek te gaan naar de opdrachtgever van de moord. Hun lot is nu ontegensprekelijk met elkaar verbonden.