Natasja

Natasja is het voorbeeld van een vrouw van de 21ste eeuw. Ze werkt, is inventief en begrijpend. Ze is koppig en zelfs een beetje autoritair. Ze roept op tot rechtvaardigheid en staat altijd klaar om de zwakken te helpen en onrecht te bestrijden. Oh ja, heb ik al gezegd dat ze ook ontzettend knap is. Maar vergis u niet Natasja is zeker geen dom blondje.

 
Walter

Walter is de collega van Natasja. Een impulsieve jongeman die er alles aan doet om het hart van Natasja te veroveren. Zijn opvliegend karakter en passie voor Jazz- en bluesmuziek zijn legendarisch net als zijn domme woordspelingen. Eén ding is echter zeker. Hij zal Natasja nooit in de steek laten, maar hij kan wel wild beginnen tieren als hij het slachtoffer dreigt te worden van haar plannetjes.

 
Commandant Turbo

Commandant Turbo is de gezagvoerder van de Boeing 747 van "Bardaf Airlines" (Met Bardaf geven de Franstalige Belgen aan dat er iets is gevallen). Hij zal Natasja bijstaan in haar werk tijdens de vlucht. Hij laat zich zelden uit zijn lood slaan, want op iedere onverwacht gebeuren volgt steevast een "Ik heb dit al eens gezien..."