Yoko Tsuno

Yoko Tsuno, is Japanse van geboorte. Tijdens de technologische revolutie is ze naar Europa gekomen om haar geluk te beproeven in de elektronika. Met haar diploma van Industrieel ingenieur mocht dat geen probleem opleveren. Hoewel Yoko vrij westers is, blijft ze trouw aan de oosterse filosofiƫn, en draagt ze eer en dapperheid hoog in het vaandel.

 
Max Beeld

Max Beeld, die aanvankelijk de leider was, wordt snel verdrongen door de sterke persoonlijkheid van Yoko, die de regisseur terugwijst naar de rang van aardige bijfiguur, wanhopig verliefd op de jonge vrouw die voortdurend vertrekt naar nieuwe avonturen. Hij is de vriend van Yoko en heeft een vaderlijke kant. Hij brengt rust en remt haar af. Terwijl Yoko halsoverkop ergens op afgaat, wil hij er eerst over nadenken, afstand nemen. Hij is een rationalist.

 
Paul Pola

Paul Pola, de cameraman is de clown van het trio. Hij is de eeuwige mopperaar, die in zijn onhandigheid dingen zegt die beter onuitgesproken hadden kunnen blijven, en die situaties verergert die zonder zijn bemoeienis al gevaarlijk genoeg waren. In het begin weigert hij altijd, maar uiteindelijk doet hij wat hem gevraagd wordt. Hij is de tegenpool van Yoko.

 
Ingrid Hallberg

Ingrid is professioneel muziekante. Ze is de hartsvriendin van Yoko.

 
Khany

Khany is een Vineaanse. De Vineanen zijn een buitenaards volk dat reeds miljoenen jaren verborgen op aarde leeft. Ze zijn vrij gelijk aan de mens maar hebben een blauwe huidskleur. Khany wordt een goede vriendin van Yoko.