1. Het bloed van Engelen

Titel in originele taal: Les sang des anges
ISBN-nummer: 978-9024-569045
Eerste druk: 2000
Uitgeverij: Uitgeverij L
Tekenaar: Thierry Labrosse
Scenarist: Arleston

In dit eerste album maken we kennis met Moréa Doloniac. Ze is familie van de machtige Doloniacs die DWC Transnational al jaren beheren maar hoewel ze ook in het bedrijf werkt, staat ze helemaal onderaan de ladder. Als ze samen met haar hele familie wordt om het leven gebracht leert ze in een visioen over haar onsterfelijkheid en haar rol in de strijd tussen goed en kwaad ofwel de strijd tussen de Draken en de Engelen.

Door haar onsterfelijkheid is zij de laatste van de Doloniac clan en komt ze automatisch aan het roer te staan van haar machtig bedrijf waarbij ze met afrekenen met de grote ego's van haar drie directeuren. Haar overleven is voor de Engelen niet onopgemerkt gebleven en ze sturen een nieuw moordcommando op haar af maar deze keer krijgt ze hulp van ridder Terkio die door de Draken is aangesteld als haar lijfwacht. Hij vertelt haar dat enkel vuur de Draken kan doden

Samen komen ze tot de conclusie dat er een verrader rondloopt op DWC. Om te weten wie het is brengt Terkio zijn beschermelinge naar mevrouw Tipiak die haar onder hypnose zal brengen in de hoop dat Moréa zich iets kan herinneren. De mol blijkt haar vriend Adam te zijn. Adam wordt door Terkio uitgeschakeld maar niet voordat hij agenten van de Engelen naar hun schuilplaats heeft kunnen loodsen. Ze komen als overwinnaar uit het gevecht en nu de mol is uitgeschakeld kan Moréa terug naar huis om de leiding van DWC op haar te nemen.