Moréa Doloniac

Moréa is de enige erfgename van het DWC imperium. Haar DNA werd genetisch gemanipuleerd waardoor ze onsterfelijk is. Ze behoort tot een organisatie die zich de Draken noemen en als doel hebben van de wereld een mooie plek te maken.
Ze is bloedmooi en valt op met haar prachtige rode lokken en haar aparte kijk op de wereld. Ze is Karateka en vooral geen katje om zonder handschoenen aan te pakken.

 
Ridder Terkio

Terkio is de lijfwacht annex raadgever van Moréa. Hij is net zoals haar lid van de Draken en dus onsterfelijk. Hij is al enkele honderden jaren oud maar dat maakt hem niet minder speels. Vooral niet in de nabijheid van vrouwelijk schoon.

 
Theo McMullen

Theo bestuurt de afdeling Media van DWC. Een afdeling die vaak in conflict komt met de algemene belangen van de groep. Hij bewaakt angstvallig de integriteit en onafhankelijkheid van zijn journalisten en is bezorgd om de rentabiliteit van zijn afdeling.

 
Lara Minellis

Lara is de ambitieuze directeur van DWC's afdeling Research. Ze is mooi en single en listig als een slang. Ze ziet de schoonheid van Moréa als een bedreiging voor haar liefdesleven.

 
Gregor Nonce

Gregor Nonce is de machitge directeur van DWC industries. Hij wil kost wat kost de vrije markt zijn werking laten doen en gaat over lijken om zijn doel te bereiken. Zijn afdeling is de grootste van de drie maar niet altijd de meest rendabele. Hij heeft één grote doelstelling. De algemene macht over DWC verkrijgen.