2. Op je gezondheid, Suzie!

Titel in originele taal: À ta santé, Suzie!
ISBN-nummer: 978-9031-42736-9
Eerste druk: Oktober 2006
Uitgeverij: Uitgeverij Dupuis
Tekenaar: Philippe Aymond
Scenarist: Jean Van Hamme

De Turkse regering zoekt al jaren toetreding tot de Europese Unie maar Europa wil daar niet van weten zolang het Koerdisch probleem blijft bestaan. Turkije voert de druk op bij Amerika zodat ze zouden bemiddelen bij Europa anders dreigt Turkije uit de NAVO te stappen. Amerika heeft de strategische militaire basissen in Turkijke nodig en bevindt zich zo tussen twee politieke vuren.

Amerika heeft via de CIA vernomen dat er een geheim rapport bestaat waarin een hoge Turkse officier beschuldigd wordt van wapenverkoop aan de Georgische maffia en dat dit rapport in handen zou zijn van de Turkse NAVO ambassadeur. Suzan weet nu onmiddellijk wat ze moet gaan stelen in het kantoor van de Turkse ambassadeur en via een smoesje geraakt ze tot in het aangrenzende kantoor van Samira, de persoonlijke secretaresse van de Turkse diplomaat.
Het stelen van het dossier is een koud kunstje maar dan duikt Ralph Ellington op. Suzan moet snel het kantoor verlaten om niet betrapt te worden en Ralph vindt een lege openstaande kluis terug. Ralph is de pineut want hij wordt door de Turken betrapt in het kantoor en voor de lege kluis. De Amerikanen krijgen 24 uur de tijd om het dossier ongeopend terug te geven en anders wordt Ralph voor spionage overgedragen aan de Belgische politie. Een schandaal dat de Amerikanen kost wat kost willen vermijden. Suzan wordt gecontroleerd maar niemand kan het dossier vinden. Samira, die in feite een dubbelspionne is voor zowel de CIA als de Turkse inlichtingendienst vermoedt dat Suzan het dossier heeft en ondervraagt haar op een afgelegen zolderkamertje. Suzan kan echter dankzij de hulp van Anton ontsnappen en stuurt het dossier terug naar de Turken die tevreden zijn.

Ook haar opdrachtgever die zich Orion laat noemen is tevreden. Dankzij Suzan weet hij nu hoe de vork aan de steel zit. Er was nooit een geheim dossier. Het was een spel opgezet door de Turken om één van hun agenten die door de CIA was opgepakt terug te krijgen. Omdat Ralph makkelijk in de val was gelopen hebben ze nu iemand om te ruilen. De CIA weet immers niet dat ze in plaats van een tweederangs agent een topper in huis hebben. Orion is onder de indruk van Suzan en besluit in de toekomst nog van haar diensten gebruik te maken. Voortaan is haar codenaam Lady S.