1. De grote match
2. De gemaskerde racer
3. De renbaan van de angst
4. Tocht door de nacht
5. Nr. 13 aan de start
6. Het verraad van Steve Warson
7. De waaghalzen
8. De 8e man
9. De terugkeer van Steve Warson
10. De strijd van de Samoeraï
11. Paniek in Indianapolis
12. De ridders van Köningsfeld
13. Concerto voor piloten
14. Mach 1 voor Steve Warson
15. Helse circus
16. KM 357
17. Het spook van de "24 uur"
18. Olie op de racebaan
19. 5 meisjes in de race
20. Rodeo op twee wielen
21. Gevecht voor een motor
22. Rush
23. Het noodlot
24. Nachtmerrie
25. Meisjes en motoren
26. Wereldkampioen
27. De vervloekte safari
28. Het geheim van Steve Warson
29. San Francisco circus
30. De witte prins
31. De jonge wolven
32. Opstand der koningen
33. De razende schim
34. Steve Warson gaat K.O.
35. De dwangarbeider
36. De verdwenen coureur
37. De grote onbekende
38. Steve Warson tegen Michel Vaillant
39. Rally op een vulkaan
40. F1 in oproer
41. Paris-Dakar!
42. 300 km/u door Parijs
43. Rendez-vous in Macao
44. Steve & Julie
45. De man in Lissabon
46. Racing Show
47. Paniek in Monaco
48. Irish Coffee
49. Categorie zwaargewicht
50. Uitdaging op de wallen
51. De bluffer van Francorchamps
52. F3000
53. De nacht van Carnac
54. De zaak Bugatti
55. een gekke geschiedenis
56. De man aan de top
57. Sporen van Jade
58. Paddock
59. De gevangene
60. Vergeten overwinningen
61. Spanning in Bercy
62. De Sponsor
63. Cairo
64. Operatie Mirage
65. De beproeving
66. 100.000.000$ voor Steve Warson
67. Voor David
68. China Moon
69. De hel naast het circuit
70. 24 uur onder invloed

2. De ziel van de racepiloot

Titel in originele taal: L'Ame des pilotes
ISBN-nummer: 978-2390-60041-1
Eerste druk: December 2023
Uitgeverij: Graton Editeur
Tekenaar: Vincent Dutreuil
Scenarist: Denis Lapière

De familie Vaillant maakt zich klaar voor de grote prijs van Monaco. Het seizoen loopt niet zo vlot voor het merk en Michel heeft af te rekenen met heel wat pech. Deze race moet de kentering brengen en Vaillant aan een lang verwachtte zege helpen. Het weer zou wel eens roet in het eten kunnen strooien want er wordt regen verwacht, veel regen. De oefensessies kunnen bijgevolg niet in de beste omstandigheden uitgevoerd worden waardoor de wagens ook niet optimaal afgesteld kunnen worden. Michel heeft geluk en hij kan profiteren van een droog moment om zich met een schitterende tijd te verzekeren van kwalificatie.

Steve Warson heeft minder geluk. Hij krijgt een telefoontje van Eddy McGrath, agent bij het FBI, met het verzoek om één van hun undercover agenten te helpen. Hij is in Marseille en in het bezit van een microfilm die ernstige schade kan toebrengen aan de drughandel. De man is gewond en omdat het FBI niemand in de buurt heeft vragen ze Steve om naar Marseille te gaan. Steve kan niet weigeren maar zet zo wel zijn kwalificatie op het spel. Morgen zal het immers terug gaan regenen en dan wordt het rijden van een goede tijd zo goed als onmogelijk.
Steve denkt dat hij Pierre Lacroix gewoon moet ophalen maar als hij de man treft blijkt hij zwaar gewond te zijn. Pierre kent een arts die klusjes doet voor het FBI en die stelt vast dat de kogel nog in het lichaam zit. Hij kan hem verwijderen maar door het vele bloedverlies mag de Franse agent niet vervoerd worden. Daar gaat de oefensessie.

De volgende dag brengt Steve zijn nieuwe vriend naar zijn hotel waar hij hem onder een valse naam heeft ingeschreven. Hij laat hem daar wat aansterken terwijl hij zijn laatste kans krijgt om zich te kwalificeren voor de race. Het regent pijpestelen maar tegen het einde van de sessie klaart het op en de baan wordt droger. Moet nog enkele seconden op de klok slaagt Steve er in om toch nog de ze begeerde kwalificatie binnen te halen. Helaas voor Pierre is ook het hotel van Steve niet veilig en hebben zijn vijanden zijn spoor teruggevonden. De kamerdeur wordt ingetrapt en een gewapende man staat oog in oog met zijn slachtoffer. Gelukkig voor de Fransman logeert ook Francine Seik in het hotel. Zij is auteur en volgt Michel gedurende de hele week om de ziel van de racepiloot te bevatten om er een boek over te schrijven. Ze hoorde het tumult in de kamer van Steve en ging kijken. Zonder na te denken nam ze een fles en sloeg ze de aanvaller neer.

Waar er in het hotel een goede afloop is, volstrekt er zich een drama op het circuit. Michel die tot dan toe stevig aan de leiding reed is te gretig bij het dubbelen van enkele achterblijvers. Hij wil voorbij maar een jonge piloot reageert te langzaam. Een botsing kan niet vermeden worden en de jonge piloot crasht zwaar. Michel zijn auto is kapot maar komt zonder kleerscheuren uit het ongeval. Zijn race is verloren en de pechreeks blijft zich verder zetten.