Buck Danny

Kolonel Buck Danny is de hoogste in rang en staat klaar om zijn eerste generaalsster te ontvangen. Eer het zover is moet hij ons echter nog wat blijven verwennen met zijn schitterende avonturen. Zijn kwaliteiten als vlieger worden tot in Rusland geroemd als ook zijn integriteit en loyaliteit. Buck Danny is getrouwd met het leger. Zijn auto is een Jet en zijn huis het vliegdekschip.

 
Jerry "Tumb" Tumbler

Jerry Tumbler, "Tumb" voor de vrienden is de meest saaie in het gezelschap. Alhoewel hij nooit terugdeinst om Sonny een poets te bakken, treedt hij zelden naar de voorgrond. Deze majoor zijn vliegenierscapaciteiten zijn alom gekend, en kan dan ook rekenen op een onbeperkt vertrouwen van Buck Danny.

 
Sonny Tuckson

Sonny Tuckson, een klein roodharig ettertje uit Texas met een hart van goud en een enorm piloteninstinct, is meermaals onderwerp van een practical joke. Hij is het derde deel van ons heldentrio en moet wel eens door Buck en Tumb uit handen van een lokale sheriff gehaald worden. Ook zijn manier van leven laat soms de mensen even omkijken. Kortom...de clown van het gezelschap.

 
Slim Holden

Kapitein Slim Holden is wat men noemt een "Ace" in de lucht. Hij is de vriend van onze drie helden en zal hen onvoorwaardelijk bijstaan daar waar het nodig is.

 
Lady X

Lady X was ooit een veelbelovend pilote. Men zou zelfs kunnen zeggen dat ze de vrouwelijke Buck Danny was. Maar hoe integer haar mannelijke variant ook was, des te onbetrouwbaar was zij. Gezwicht voor het geld wordt ze een door de maffia veel gevraagd persoon. Zij leeft maar voor twee dingen. Het geld en de ondergang van Buck Danny.