3. De volgende ronde

Titel in originele taal: Nouveau round
ISBN-nummer: 978-9055-81916-4
Eerste druk: 2016
Uitgeverij: Uitgeverij Le Lombard
Tekenaar: Alain Queireix
Scenarist: Emmanuel Herzet

Na het debacle in Oslo en de dood van Ranson en Milard, heeft Alfa de laptop van deze laatste kunnen bemachtigen. Hij heeft een schat aan informatie teruggevonden maar is hierdoor op het spoor gekomen van zeer machtige mensen. Een van de sleutelfiguren in een grootschalige wapensmokkel met het oude Rusland is dominee Howtree. Als topman van de criminele organisatie Hyena delen hij en zijn rechterhand Payton de lakens uit, gesteund door hun knokploeg, motorbende de "Blitz Riders"

Omdat Alfa teveel weet beveelt de dominee de liquidatie van Dwight Tyler a.k.a. Alfa. Tyler kan niet voorkomen dat zijn huis wordt opgeblazen maar hijzelf kan nipt ontkomen en nu hij dood gewaand wordt, kan hij zijn onderzoek naar de dominee discreet voortzetten.
Zijn onderzoek brengt hem naar Riga. Een klein stadje in Montana waar de Blitz Riders van Mike Kapler te plak zwaaien. Hij heeft zich onder de naam Randall laten aanwerven als seizoensarbeider van een skipiste waarvan dominee Howtree een nieuw mondain oord wil van maken.