14. Domino's

Titel in originele taal: Dominos
ISBN-nummer: 978-9064-21321-2
Eerste druk: September 2019
Uitgeverij: Uitgeverij Le Lombard
Tekenaar: Alain Queireix
Scenarist: Emmanuel Herzet

Het net rond de Aeroflot crash begint zich te sluiten. De aanslag werd door Martin Cox en zijn russische tegenhanger in de voeten van Alfa geschoven. Alfa kon echter al zijn belagers van zich afschudden en is begonnen om zich van zijn belagers te ontdoen en aldus zijn naam te zuiveren. Na het debacle op het Maracamba eiland waar Scala het leven liet keert hij ongemerkt terug naar Amerika waar hij zijn oude directeur Jeremy Portland probeert te overtuigen van zijn onschuld.

Alfa verzamelt alle bewijzen die Cox en dienst rechterhand Swenson onderuit kunnen halen maar enkel zijn collega Sheena kan zijn verhaal bevestigen en zij ligt nog steeds in coma na het debacle in Alaska (zie een bewogen reis). Ook Portland lijkt dit te beseffen en stuurt Deborah McAllister naar het ziekenhuis om haar collega te bewaken. Ze komt echter te laat en kan niet meer voorkomen dat Sheena is vermoord. Ze heeft echter wel de moordenaar herkend. Het was Jack Harding, eveneens een CIA agent en loopjongen van Cox. Als Alfa hoort dat zijn vriendin dood is heeft hij niets meer te verliezen en ontvoert Harding om hem tot bekentenissen te dwingen.

Swenson voelt de grond onder zijn voeten wegzakken en roept de hulp in van Cox die hem echter als een last aanschouwt. Swenson wordt door de lijfwachten van Cox doodgeschoten waardoor deze denkt alle losse eindjes weggewerkt te hebben. Maar dat is natuurlijk zonder Alfa gerekend die de jacht op zijn verrader verder zet.